Bel nu 0517 415 116

Ontdek het Friese water

Huur één van onze luxe jachten

Jachtverhuur

Bijko is in het bezit van twee huurjachten. We zijn daardoor geen grote bootverhuurder. Kortom geen drukke wisseldagen maar voldoende tijd om u te helpen, al uw vragen te beantwoorden en te instrueren.

Onze verhuur vloot bestaat uit twee jachten van het merk Carline. De Folka Marie is een Carline 1000 en is prima geschikt is voor een gezin of twee stellen, De Escape is een Carline 1100 en geschikt voor drie stellen of een groot gezin Onze huurjachten zijn echte schepen en niet speciaal low-budget voor de verhuur gebouwd.. De Carline heeft uitstekende vaareigenschappen en daardoor gemakkelijk mee te manouvreren en is voorzien van alle gemakken. Een uitgebreide uitleg en als gewenst of nodig een proefvaart zijn natuurlijk bij ons inbegrepen

Beide jachten zijn in goede staat en prima geschikt voor een fijne vakantie op de Friese meren.

Onze schepen

Onze schepen

Escape

De Escape is een jacht dat veel privacy biedt aan de opvarenden. Achterin zijn twee afgesloten hutten. Het is een exclusief jacht wat ook terug te zien is aan de foto's. Het is voor 6 personen ideaal maar er kunnen ook 8 personen aan boord slapen.

Folka Marie

Een jacht met een heel eigen look! We hebben de Folka als demo schip gebouwd en gelijk onze eigen gedachten over hoe je een schip kan indelen hierin verwerkt. Dit heeft geresulteerd in een indeling die erg gericht is op veel licht en ruimte, ideaal voor 4 personen maar uit te breiden naar 6 personen.

Friesland als vaargebied

Ontdek het uitgebreide waterrijke Friesland.

Friesland vanaf het water is wonderschoon. Vanuit Harlingen vaart u via het Van Harinxmakanaal naar Leeuwarden. deze eerste 20 km is uitermate geschikt  om aan het jacht en het varen te wennen. Perfect om op dit eerste relatief rustige stukje Friesland te leren hoe het schip en de bemanning reageert, Een leuke stop /overnachting op dit kanaal is ongeveer halverwege in Franeker. Vanuit Leeuwarden kunt u richting De Friese meren, Dokkum,of naar Groningen varen.