Bel nu 0517 415 116

Escape

De naam zegt het al, een kans om te ontsnappen en te genieten van Friesland!

De Escape is een jacht dat veel privacy biedt aan de opvarenden. Het heeft drie afgesloten hutten. Het is een exclusief jacht met vele extra’s wat ook terug te zien is aan de foto's. Het is voor 6 personen ideaal maar er kunnen ook 8 personen zonder problemen aan boord slapen. 

Verder is de Escape goed te varen, het ligt stevig in het water en verwaaid niet snel. Daarnaast is er als hulp aan boord een boeg- en hekschroef ingebouwd.

Boek dit schip

Heeft u interesse? Bekijk nu de beschikbaarheid en de prijs van de Escape - Carline 1100. Onze online tool geeft aan welke data nog beschikbaar zijn. Heeft u vragen; aarzel niet om ons te bellen of mailen.

Technische data:

Lengte o.a.: 12.00 meter
Lengte romp: 11.60 meter
Breedte: 3.95 meter
Diepgang: 1.00 meter
Doorvaarthoogte: 2.90 meter

Bouwjaar: 1999
Ontwerp: Topline Yachtdesign
Bouwer: Jachtbouw BIJKO - Harlingen

Waterverplaatsing: 11 ton
Motor: Iveco 120 PK
Cylinders: 6
Brandstof: Diesel

Boegschroef: Ja
Hekschroef: Ja
Radio / TV: Ja
Slaapplaatsen: 6 vast (3 hutten) + 2 salon/dinette

Bouwmateriaal: Staal
Bouwwijze: Multiknik
Tanks: 640 ltr diesel, 400 ltr water, 200 ltr vuilwater

Geweldige boot. Comfortabel, Luxe, Ruim, gemakkelijk te besturen. Mevr. Liselore Dam

Samenvatting

Bijko Jachtverhuur voor boot huren Friesland of beter gezegd motorboot huren Friesland. Motorboot huren zonder vaarbewijs. Boot huren in Sneek of boot huren in Terherne of boot huren in Grou of zoals bij ons boot huren in Harlingen. Een motorboot in Nederland huren. Een vaarvakantie in Friesland. De schepen die we verhuren zijn geschikt voor 2 personen, 4 personen, 6 personen en 8 personen. Last minute een motorjacht huren kan bij ons. We beschikken over meerdere huurboten, ook hebben we vaarroutes beschikbaar waarlangs u kan varen. In Friesland kunt u onder andere varen naar Franeker, Leeuwarden, Dokkum, Eernewoude, Princenhof, Sneek, Grou, Workum, Bolsward, Koudum, Terherne, Heeg, Workum en Makkum. Wilt u een huisdier meenemen aan boord dan kan dat. Last minute boot huren in april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober. Motorboot te huur en nog enkele weken vrij in juli en augustus