Bel nu 0517 415 116

Folka Marie

Een jacht met een heel eigen look!

De Folka Marie is de eerste Carline 1000 die we gebouwd hebben. We hebben de Folka als demo schip gebouwd en gelijk onze eigen gedachten over hoe je een schip kan indelen hierin verwerkt. Dit heeft geresulteerd in een indeling die erg gericht is op veel licht en ruimte.

De kombuis en dinette / eettafel (om te bouwen tot een 2 persoons bed) zitten achterin het motorjacht dat resulteerde in grote verblijfs ruimte’s en een ruime keuken, Kortom onze eerste Carline 1000 heeft nog steeds moderne looks en is een fijn en verrassend schip om voor 4 personen (eventueel 6) vakantie op te vieren. De bedden zijn allemaal 2 meter lang.

Boek dit schip

Heeft u interesse? Bekijk nu de beschikbaarheid en de prijs van de Escape - Carline 1100. Onze online tool geeft aan welke data nog beschikbaar zijn. Heeft u vragen; aarzel niet om ons te bellen of mailen.

Technische data

Lengte o.a.: 11.00 meter
Lengte romp: 10.20 meter
Breedte: 3.75 meter
Diepgang: 1 meter
Doorvaarthoogte: 2.70 meter

Bouwjaar: 1996
Ontwerp: Topline Yachtdesign
Bouwer: Jachtbouw BIJKO - Harlingen
Waterverplaatsing: 9.5 ton

Motor: Iveco 95 PK
Cylinders: 4
Brandstof: Diesel

Boegschroef: ja
Hekschroef: ja


TV: Ja

Slaapplaatsen: 4 vast (2 hutten) + 2 salon/dinette
Bouwmateriaal: Staal
Bouwwijze: Multiknik
Tanks: 500 ltr diesel, 350 ltr water, 150 ltr vuilwater

Het is een erg prettig en goed varend schip, ook voor de wat minder ervaren stuurmannen. Wij waren met vier personen waarvan twee kinderen en de Folka Marie is daar perfect voor. Ed Bötticher

Samenvatting

Bijko Jachtverhuur voor boot huren Friesland of beter gezegd motorboot huren Friesland. Motorboot huren zonder vaarbewijs. Boot huren in Sneek of boot huren in Terherne of boot huren in Grou of zoals bij ons boot huren in Harlingen. Een motorboot in Nederland huren. Een vaarvakantie in Friesland. De schepen die we verhuren zijn geschikt voor 2 personen, 4 personen, 6 personen en 8 personen. Last minute een motorjacht huren kan bij ons. We beschikken over meerdere huurboten, ook hebben we vaarroutes beschikbaar waarlangs u kan varen. In Friesland kunt u onder andere varen naar Franeker, Leeuwarden, Dokkum, Eernewoude, Princenhof, Sneek, Grou, Workum, Bolsward, Koudum, Terherne, Heeg, Workum en Makkum. Wilt u een huisdier meenemen aan boord dan kan dat. Last minute boot huren in april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober. Motorboot te huur en nog enkele weken vrij in juli en augustus